Jom Sertai Webinar MyMasjid Hari Ini!

Adakah Masjid / Surau anda masih menguruskan data secara manual?

Adakah anda mengalami masalah pengurusan data terutamanya apabila bertukar barisan AJK masjid / surau?

Adakah anda menggunakan masa yang banyak untuk menghasilkan laporan yang diperlukan oleh Majlis Agama Islam Negeri?

Adakah anda ingin memudahkan kutipan derma secara online dan jana resit secara automatik?

Sekiranya anda menjawab "Ya" terhadap sekurang-kurangnya satu soalan di atas, jom sertai Webinar MyMasjid hari ini dan terokailah bagaimana MyMasjid dapat membantu anda dalam menguruskan masjid/surau anda.

Ayuh ambil langkah pertama anda untuk menaik taraf pengurusan masjid anda ke arah digital untuk menjadi masjid/surau anda sebagai pusat kecemerlangan dalam spiritualiti, komuniti, dan pertumbuhan.

LIHAT JADUAL-JADUAL WEBINAR
MY - MyMasjid, MyMIKA, EatsByUs Logo.png

Daftar Webinar MyMasjid hari ini!

Penyertaan adalah PERCUMA.

We respect your email privacy

mymasjid training banner

Urus masjid kini LEBIH SENANG dengan MyMasjid

Uruskan Masjid / Surau anda dengan lebih mudah menggunakan MyMasjid!

Mudahkan Derma Secara Online

Memudahkan ahli qariah anda dan juga pengguna MyMasjid secara global untuk menderma kepada masjid anda dan dapat menjana resit secara automatik.

Perakaunan yang Mudah!

MyMasjid ada menyediakan sistem akaun yang mudah untuk digunakan oleh AJK Masjid tanpa memerlukan latar belakang perakaunan!

Urus Data Ahli Qariah Anda

Kini pengurusan ahli qariah anda lebih kemas dan teratur dengan menggunakan modul Pengurusan Ahli Qariah MyMasjid.

Portal Qariah MyMasjid

Setiap ahli anda boleh log masuk ke Portal Qariah MyMasjid untuk memberi sumbangan, mengetahui aktiviti-aktiviti MyMasjid dan mendapatkan perkhidmatan yang disediakan oleh MyMasjid.

Jadual Webinar MyMasjid

15 Jun 2023 (Khamis)

20 Julai 2023 (Khamis)

17 Ogos 2023 (Khamis)

21 Sep 2023 (Khamis)

19 Okt 2023 (Khamis)

16 Nov 2023 (Khamis)

21 Dis 2023 (Khamis)

Apa Yang Anda Dapat Dengan Webinar MyMasjid?

Jom lihat bagaimana mengapa anda perlu menyertai Webinar MyMasjid!

Pengenalan kepada MyMasjid

Dengan menyertai webinar MyMasjid, anda dapat mengenali MyMasjid dengan lebih dekat dan lihat bagaimana MyMasjid dapat membantu anda menguruskan masjid/surau anda dengan lebih mudah.

Demo Sistem

Kami juga akan berkongsi tentang sistem MyMasjid dengan anda dan juga akan memberikan sedikit demonstrasi tentang Sistem MyMasjid ini.

Konsultansi Percuma

Dalam Webinar ini, kami juga akan memberikan konsultansi percuma sekiranya anda mempunyai sebarang soalan atau bantuan berkaitan dengan sistem dan pengurusan masjid/surau anda.

Sudah bersedia untuk
UPGRADE pengurusan masjid anda?